Política de privacitat

Política de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?
Identitat: DandeBio, S.L. Domicili social: plaça de la Mare, S / N Local 11 08390 Montgat C.I.F. nº: A60531688 email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. Telèfon: 937.606.021
Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?
Tractem la informació que ens facilita el client amb la finalitat de l'enviament de comunicacions comercials.
Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades seran conservades durant el període de vigència de la relació comercial i durant el termini de prescripció de les accions que puguin sorgir de la mateixa.
Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?
La base legal per al tractament de dades és la relació comercial client - punt de venda.
Caldrà que el client faciliti a DandeBio, S.L. les dades que li siguin requerits com a obligatoris. Haurà de comunicar a DandeBio, S.L. les seves dades actuals perquè Dandebío, S.L. tingui la informació actualitzada i sense errors.
A què destinataris es comunicaran les seves dades?
Les dades no seran lliurats a ningú ja que DandeBío, S.L. els utilitzarà exclusivament com a mitjà de comunicació envers els seus clients.
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?
El client pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.
Així mateix, el client té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.
El client podrà exercitar els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de Dandebío, S.L. o sol·licitar-ho mitjançant correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria o desitgi més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir-se a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es - C / Jorge Juan, 6 de Madrid).

La nostra web utilitza cookies per a una millor navegació Més informació